Catering aan boord

Eten & Drinken aan Boord – Smaakvol Genieten op het Water

Aan boord geniet u van een zorgvuldig samengestelde selectie van culinaire verwennerijen en hoogwaardige dranken. Afhankelijk van het arrangement is catering inbegrepen of op maat samen te stellen. Van verfijnde hapjes tot complete gastronomische ervaringen – wij zorgen voor een eersteklas beleving. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en speciale wensen.

Ontbijtkom met vers fruitsalade, inclusief aardbeien, peren en stukjes appel, gemengd met granen.
Tafel met broodjes en drankjes tijdens een maaltijd, met mensen die eten en drinken.

Scheepsontbijt

Scheeps-lunches

Een houten tafel met een schaal vol champagneglazen en flessen, naast rode en zwarte kussens. Op de achtergrond een rode fruitschaal met appels en druiven.

Scheeps-gerechten

Bord met gestoofd vlees in jus, geserveerd met stamppot met wortelen en aardappelen, vork en mes.

Scheepsborrel

Scheepsontbijt – Inschepen – Scheepslunches – Scheepsborrel – Scheepsgerechten – Scheepsarrangementen

--

Scheepsontbijt – Inschepen – Scheepslunches – Scheepsborrel – Scheepsgerechten – Scheepsarrangementen --

Eten & Drinken aan Boord – Smaakvol Genieten op het Water

Tijdens uw zeiltocht met De Vrouw Dina geniet u niet alleen van het water en de wind, maar ook van heerlijke scheepsmaaltijden en verfrissende drankjes. Of het nu gaat om een stevig ontbijt, een smaakvolle lunch of een gezellige borrel, wij zorgen voor een culinaire beleving die past bij uw avontuur op het water.

🔹 Inschepen – Begin uw zeiltocht ontspannen met een welkomstdrankje.

🔹 Scheepsontbijt – Een stevig ontbijt om de dag goed te starten.

🔹 Scheepslunch – Verse, smakelijke gerechten, perfect voor onderweg.

🔹 Scheepsborrel – Heerlijke hapjes en drankjes voor een gezellige sfeer.

🔹 Scheepsgerechten – Warme en koude maaltijden met een twist.

🔹 Scheepsarrangementen – Compleet verzorgde culinaire pakketten.

📍 Prijzen zijn beschikbaar op aanvraag en worden per persoon gegeven, tenzij anders vermeld.

Eettafel vol met schalen met broodjes, drankjes, een melkkan, een pak sap en borden met soep.
Tafelopstelling met wit servies, rode tulp, bestek en rode servet.
Houten tafel met dienblad, champagneglazen en flessen. Op de achtergrond, een schaal met fruit. Rode en zwarte kussens op een bank.
Kom met stukjes fruit zoals aardbeien en peren, gemengd met ontbijtgranen.
  • Koffieonthaal:

    Kopje koffie, thee of een glas bronwater met lekkernij assortie of zelfgemaakte  appeltaart en slagroom

    Scheepsonthaal:

    Scheepsbitter zoals, Schippersbitter,  Berenburgh of een Juttertje met haring op roggebrood en uitjes

    Feestelijke scheepscocktail:

    Keuze uit 2 smaken met of zonder alcohol met een kleine snack

    1. Zonsondergang: Wodka, jus, grenadine en een twist
    2. Blauwe Slenk: Blue Curaçao, Wodka, Prosecco, 7-up en een twist

    Champagne scheepsonthaal:

    Champagne Brut of Demi sec met een Amuse Bouche

  • Klein Ontbijt:

    2 boterhammen, 1 broodje, 3 soorten beleg zoals kaas, vlees,  jam, yoghurt, 1 fruit,  koffie/thee/melk/sju

    Luxe Ontbijt:

    1 Gekookt eitje of roerei, 1 croissant, 3 broodsoorten, diverse hartig en zoet  beleg, yoghurt,  cruesli/muesli, fruitschaal, koffie/thee/melk/jus d’oranje

  • Lunch:

    2 verschillende belegde broodjes met beenham en oude kaas, fruitsalade of soep naar keuze en koffie/thee/melk/jus d’oranje/ijswater in buffetvorm

    Luxe Lunch:

    Belegde broodjes of sandwiches met beenham, oude kaas, tonijnsalade en  garnituur daarbij worden een fruitsalade en verse vis of soep naar keuze in  buffetvorm geserveerd. Er is keuze uit diverse dranken als koffie/thee/melk/jus d’oranje  of ijswater

    Picknick voor 2 personen:

    Een mandje gevuld met 2 sandwiches of belegde broodjes, fruitsap, water, 1 kleine thermos met koffie/thee, een cakeje en een flesje wijn met een  borrelhapje

    High Tea:

    2 kleine brownies, 1 zoete scone, een plakje cake , koekjes met Thee naar keuze  en ter afsluiting een Hollandse borrel en een hartige pie. Er worden ook andere  dranken geschonken zoals, koffie/jus d’oranje/melk/(ijs)water wanneer daar vraag naar is.

  • Hollandse scheepskost:

    Soep “Waterzooi”, gevolgd door een eenpansgerecht naar keuze zoals een ovenschotel,  stamppot of stoofpotje,

    • Ovenschotel: aardappelen, rundergehakt en groente  4 recepten naar keuze  met prei, witte bonen, rode kool of bleekselderij, pastinaak en rode linzen.

    • Stamppot: rauwe andijvie stamppot met spekjes een halve rookworst en jus,

    • Stoofpotje:: suddervlees met gekookte aardappelen en sperziebonen,

    Geserveerd met een frisse salade en vla toe, tijdens het avondeten wordt er bier, wijn of water geschonken.(1fl.wijn p.4p.)

    Italiaanse Scheepskost:

    Soep bouillabaisse of caspaccio,

    Stuurmans tagliatelle met zalm of lasagne di mare, geserveerd met een groene salade van rucola, basilicum en limoen en Irish Coffee toe

    BBQ (kosten afhankelijk van wél of geen vis en lamsvlees) :

    Diverse soorten vlees, vis en desgewenst vegetarisch zowel spiesen als pakketjes, verschillende salades in buffetvorm, zelfgemaakte sauzen en voldoende stokbrood.

    De dranken die geschonken worden zijn; bier/wijn/fris/fruitsap /koffie, thee en (ijs)water.

    Zeebenen:

    Een diversiteit aan kleine gerechten in warme en koude buffetvorm met  bediening op kleine bordjes en in kleine glaasjes, informeel te nuttigen. De  kleine gerechten kunnen in overleg worden bepaald, wij bieden u o.a. het  volgende menu: Amuse bouche, Courgette soepje, warm broodbolletje met paddenstoelen  ragout, kipspiesje, garnalen spiesje, paella geserveerd met 2 soorten salades  en als dessert bavarois en een klein gebakje.

    De dranken die geschonken worden  zijn; bier/wijn/fris/fruitsap /koffie, thee en (ijs)water.

  • Hollandse borrel: 

    Geschonken dranken; bier, wijn, fris en Hollands gedistilleerd. Daarnaast een borrelhap bestaande uit; kaas, worst, pinda’s rauwkost en haring met uitjes en garnering

    Spaanse bodega:

    Geschonken dranken; bier, wijn, fris, sangria. Daarnaast tapas bonitas,  gemarineerde  olijven, gevulde mini burritos, zelfgemaakte tortilla, Spaanse  gehaktballetjes, tomaatmozzarella spiesjes en kaas

    Sjanghai subliem:

    Geschonken dranken; bier, wijn, fris, Hollands gedistilleerd, Sake. Daarnaast schalen met  verse vis hapjes waaronder haring, zalm, paling, mosselen en garnalen  geserveerd met of op toastjes en stokbrood, sauzen en een frisse salade.

  • All-in zonder diner:

    • Rond 10.00uur Inschepen, koffie onthaal,

    • Rond 12.00uur Lunch,

    • Rond 15.30uur Hollandse borrel,

    • Rond 18.00uur uitschepen.

    All-in met diner Hollands of Italiaans:

    • Rond 10.00uur Inschepen, koffie onthaal,

    • Rond 12.00uur Lunch,

    • Rond 15.30uur Hollandse borrel,

    • Rond 17.00uur Scheepskost,

    • Rond 18.00uur Uitschepen.

    All-in met BBQ:

    Wij verwijzen u naar (Sail-Holland dagtocht BBQ 25p) dagtocht.

    All-in met Zeebenen:

    All-in a la Sail. Bij dit arrangement is de catering zeer bepalend voor de prijs, wij verwijzen u  naar de uitleg en specificaties die gegeven worden bij All-in a la Sail.

    Andere All-in keuzes zijn mogelijk, na overleg. Neem hiervoor contact op met Sail-Holland.

Een bord met een kleurrijke salade, waaronder sla, maïs, uien, tomaten, paprika, en kaas. Er is ook wat rucola en een physalisvrucht aanwezig op de rand van het bord.
Een kom met aardbeien en slagroom op een houten tafel.
Ontbijttafel met fruit, thee, yoghurt en beleg.
Een bord met stamppot met wortelen en een stuk vlees met jus.
Twee borden met geroosterd brood en zachtgekookte eieren in eierdopjes, samen met twee koppen koffie op een houten tafel.